Restaurace Praděd

Obědové menu

12. 5. – 16. 5. 2025

Pondělí – Vývar – Zeleninová s vejcem (1.3.9.10.12.)
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané sýrem, okurek (1.7.9.10.12.) 145,-
Kuřecí steak zapečený s broskví a sýrem, americké brambory (1.7.9.10.12.) 145,-
Debrecínská vepřová pečeně, houskový knedlík (1.7.9.10.12.) 145,-
Úterý – Vývar – Uzená s kroupami (1.9.10.12.)
Trhané kuřecí maso na paprice, máslové noky (1.3.7.9.10.12.) 145,-
Kuřecí medailonky v sýrovém těstíčku, šťouchané brambory s cibulkou (1.3.7.9.10.12.) 147,-
Steak z krkovice zapečený s cibulí, slaninou a smetanou, farmářské hranolky (1.3.7.9.10.12.) 145,-
Lasagne bolognese, zapečené s parmazánem (1.3.7.9.10.12.) 145,-
Středa – Vývar – Gulášová z mletého masa (1.9.10.12.)
Rýžový nákyp s tvarohem a švestkami, cukr, máslo (1.3.7.9.10.12.) 135,-
Vepřové nudličky na žampionech, jasmínová rýže (1.9.10.12.) 145,-
Zapečené palačinky s kuřecím masem, špenátem a smetanou (1.3.7.9.10.12.) 145,-
Vepřový flameng, domácí bramboráčky (1.9.10.12.) 147,-
Zeleninové lečo s klobásou, chléb (1.9.10.12.) 135,-
Čtvrtek – Vývar – Bramboračka s houbami (1.9.10.12.)
Vepřová pečínka na pivu, dušené zelí, bramborový knedlík (1.9.10.12.) 145,-
Salát César s kuřecím masem, vejcem, sypaný parmazánem, toast (1.3.9.10.12.) 147,-
Smažený kuřecí stehenní řízek, bramborový salát (1.3.7.9.10.12.) 147,-
Hovězí gulášek zdobený cibulkou, houskový knedlík (1.9.10.12.) 155,-
Pátek – Vývar s masem a nudlemi (1.9.12.)
Vepřové výpečky, dušená kapusta, vařené brambory (1.9.10.12.) 145,-
Kuřecí závitek se šunkou a uzeným sýrem, divoká rýže (1.3.9.10.12.) 147,-
Smažená sýrová jehla, hranolky, tatarka (1.3.7.9.10.12.) 147,-
Steak z lososa, máslová zelenina, bramborovo-mrkvové pyré (1.4.9.10.12.) 181,-

Váha masa je uvedena v syrovém stavu 120g. Cena polovičního menu: 90,-

Menu je možné rezervovat na tel. 603 396 282 nebo u obsluhy.