Restaurace Praděd

Obědové menu

22.7 - 26.7.2024

Pondělí

Vývar – Čočková s vejcem (1.3.9.12.)

1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1.7.9.10.12.) 143,-
2. Kuřecí kung pao, jasmínová rýže (1.8.9.10.12.) 143,-
3. Maďarský vepřový perkelt, tarhoňa (1.10.9.12.) 143,-
Úterý

Vývar – Rajská s kapáním (1.3.7.9.12.)

1. Hrachová kaše, pečená klobása, okurek, chléb (1.9.10.12.) 143,-
2. Kuřecí medailonky na kari a smetaně, jasmínová rýže (1.7.9.10.12.) 143,-
3. Mix gril se sázeným vejcem, americké brambory (1.3.9.10.12.) 145,-
4. Kuřecí řízek Ondráš, zeleninový salát, dip (1.3.7.9.10.12.) 145,-
Středa

Vývar – Kulajda (1.3.7.9.10.12.)

1. Palačinky s borůvkami, tvarohem a zmrzlinou, šlehačka (1.3.7.12.) 125,-
2. Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1.3.9.10.12.) 143,-
3. Dřevorubecký steak z vepřové krkovice, farmářské hranolky (1.3.9.10.12.) 145,-
4. Kuřecí šneci se smetanovou omáčkou, tagliatelle (1.3.7.9.10.12.) 143,-
5. Mexický fazolový guláš s vepřovým masem, chléb 125,-
Čtvrtek

Vývar – Zelná s uzeným masem (1.7.9.12.)

SVAČINOVÁ – Boršč s pečivem (1.9.10.12.) 65,-

1. Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou (1.3.7.9.10.12.) 143,-
2. Vepřová kotleta po Valašsku, jasmínová rýže (1.7.9.10.12.) 143,-
3. Špíz z kuřecích prsíček, marinovaný v jogurtu, americké brambory (1.7.9.10.12.) 145,-
4. Kančí medailonky se šípkovou omáčkou, karlovarský a houskový knedlík (1.7.9.12.) 169,-
Pátek

Vývar s masem a nudlemi (1.3.9.12.)

1. Vepřové výpečky, dušená kapusta, vařené brambory (1.9.10.12.) 143,-
2. Pečené vepřové koleno, hlávkové zelí, bramborový knedlík (1.9.10.12.) 145,-
3. Kuřecí steak s hermelínem a brusinkami, smetanový přeliv, hranolky (1.7.9.10.12.) 145,-
4. Steak z lososa s bylinkovou krustou, rajčatové ragú, pečené brambory (1.4.3.12.) 179,-
5. César salát s kuřecím masem a parmazánem, toast (7.3.12.) 145,-

VÁHA MASA JE UVEDENA V SYROVÉM STAVU 120g

CENA POLOVIČNÍHO MENU: 80,-