Restaurace Praděd

Obědové menu

10.2. – 14.2. 2025

Pondělí

Vývar – Žampionový krém (1.7.9.12.)

1. Vepřové nudličky na kmíně, těstoviny (1.9.10.12) 145,-
2. Kuřecí steak zapečený s broskví a sýrem, smetanový přeliv, f.hranolky (1.7.9.10.12.) 147,-
3. Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík (1.7.9.10.12.) 145,-
Úterý

Vývar – Zelná s klobásou (1.7.9.12.)

1. Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou, okurek (1.3.7.9.10.12.) 145,-
2. Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot (1.3.7.9.10.12.) 145,-
3. Kuřecí směs po Thajsku, divoká rýže (1.9.10.12.) 147,-
4. Medailonky z vepřové panenky s cibulovou omáčkou, ameriky (1.9.10.12.) 155,-
Středa

Vývar – Francouzská cibulačka s krutony (1.9.12.)

1. Domácí kynuté knedlíky plněné povidly, zakysaná smetany, cukr, máslo (1.3.7.12.) 130,-
2. Vepřové medailonky s baby karotkou a hráškem, vařené brambory (1.9.10.12.) 145,-
3. Kuřecí steak s omáčkou ze žampionů, krokety (1.7.9.10.12.) 147,-
4. Petrovy kameny (kuřecí nudličky, zelí smetana, domácí bramboráčky (1.7.9.10.12.)) 147,-
5. Myslivecká kančí pečeně (slanina, houby), karlovarský knedlík (1.7.9.10.12.) 169,-
Čtvrtek

Vývar – Italská se sýrem (1.3.7.9.12.)

1. Holandský sekaný řízek, bramborová kaše, salát (1.3.7.9.10.12.) 145,-
2. Špíz z kuřecích prsíček s cuketou, smetanové americké brambory (1.9.10.12.) 147,-
3. Pečená krkovice na cibulce a česneku, hlávkové zelí, bramborový knedlík (1.9.10.12.) 147,-
4. Míchaný zeleninový salátek s kousky pečeného lososa, cit.dip, toast (1.3.4.7.9.10.12.) 155,-
Pátek

Vývar s masem a nudlemi (1.9.12.)

1. Kuřecí játra na cibulce, jasmínová rýže (1.9.10.12) 145,-
2. Smažený kuřecí stehenní řízek, bramborový salát (1.3.7.9.10.12.) 147,-
3. Vepřová svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč (1.7.9.10.12.) 147,-
4. Steak z candáta, s koprovým přelivem, pečené grenaile (1.4.7.9.10.12.) 181,-

Váha masa je uvedena v syrovém stavu 120g

Cena polovičního menu: 80,-

Menu je možné rezervovat na tel. 603 396 282 nebo u obsluhy